Ātrais kredīts Patēriņa kredīts Kredītu salīdzināšana Pieteikt kredītu

Tabula

bino
Aizņemies līdz 1000€ un atdod cik aizņēmies!
crediton
Patēriņa kredīts, līzings, pret ķīlu, hipotekārais u.c.
crediton
Kredītu brokeris, kas atradīs Tev izdevīgāko aizdevumu!
smscredit
Līdz 500€ ar 0% likmi kredītlīnija!
vivus
Patēriņa kredīts līdz 7000€, pārbaudīta vērtība!
Izvēlies savu ātro aizdevumu:
 
Summa (EUR): -
+
Uz cik dienām: -
+
 
 

sestdiena, 2014. gada 4. janvāris

Patēriņa kredīts

Patēriņa kredīts internetā ir pieejams ikvienam Latvijas Republikas iedzīvotājam no 20 gadu vecuma un ar stabiliem ienākumiem. Patēriņa kredīts ir ilgtermiņa aizdevums ar ikmēneša apmaksas veidu. Atšķirībā no ātrajiem kredītiem, patēriņa kredītu summas ir krietni lielākas, tāpēc arī atmaksā to no dažiem mēnešiem līdz gadu desmitiem.



Patēriņa kredītu priekšroka ir to drošība un, protams, summas, kuras sniedz katrs aizdevējs. Šobrīd, internetā var pieteikties kredītam līdz 10000€. Šī summas neprasa ne ķīlas, ne galvotāja. Vienīgais nosacījums ir pietiekami liels ikmēneša ienākums. Aizdevējam jābūt drošam, ka spēsiet atmaksāt kredītu.

Tabulā tiek parādīti ikmēneša maksājumi 1000€ kredītam ar 12 mēnešu atmaksas termiņu.


Gandrīz katrā gadījumā, aizdevējs pieprasa izziņu no darba vietas, konta izdruku, vai arī pats sazinās ar Jūsu darba devēju, lai noskaidrotu Jūsu finansu stavokli. Aizņemoties lielu naudas summu ir jāapzinās, ka to obligāti ir jāatdod ar procentiem. Tāpēc, ļoti kārtigi ir jāizrēķina visi maksājumi tā, lai zinātu, vai spēsiet maksāt ikmēneša maksu par kredītu.

Mūsu lapā ir plaša aizdevēju izvēle. Visi šeit esošie aizdevēji ir pārbaudīti un ir drošākie no visiem. Tāpēc, izvēloties kādu no tiem, varat nešaubīties par to, ka kaut kas ies nelikumīgi, negodīgi vai nepareizi. Ja rodas jautājumi aizņemšanās procesā - mēs varam sniegt konsultāciju, dot padomu.

Aizņemoties, izvērtējiet visas iespējas atmaksāt kredītu laikā, lai nekļūtu par parādnieku.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru