Ātrais kredīts Patēriņa kredīts Kredītu salīdzināšana Pieteikt kredītu

Tabula

bino
Aizņemies līdz 1000€ un atdod cik aizņēmies!
crediton
Patēriņa kredīts, līzings, pret ķīlu, hipotekārais u.c.
crediton
Kredītu brokeris, kas atradīs Tev izdevīgāko aizdevumu!
smscredit
Līdz 500€ ar 0% likmi kredītlīnija!
vivus
Patēriņa kredīts līdz 7000€, pārbaudīta vērtība!
Izvēlies savu ātro aizdevumu:
 
Summa (EUR): -
+
Uz cik dienām: -
+
 
 

ceturtdiena, 2011. gada 17. februāris

Ātrie aizdevumi no 18 gadiem


Ātrie aizdevumi no 18 gadiem ir pieejami. Esi sasniedzis pilngadību? Tātad, vari saņemt ātro aizdevumu internetā. Diemžēl Tev ir nepieciešama pastāvīga darba vieta, lai aizdevējs ir pārliecināts, ka esi spējīgs kredītu laikus atmaksāt. Kredītu var saņemt arī pret auto ķīlu. Kur saņemt naudu, ja esi sasniedzis 18 gadu vecumu, bet ne vairāk?



Ātro aizdevumu internetā no 18 gadu vecuma piedāvā Credit24. Ātrākais veids kā saņemt līdz 3000 eiro līdz 2 gadu ilgam atmaksas termiņam. Credit24 aizdevumu izsniedz, ja ir pārliecināti, ka spēsi kredītu atmaksāt. Ja 4 mēnešus esi jau strādājoša persona, vai arī Tev ir regulāri ienākumi, ko vari apliecināt ar bankas izdruku, Tev ir pieejams aizdevums. Credit24 piedāvā aizņemties 15 minūšu laikā internetā, nav nepieciešams ne galvotājs, ne ķīla.

Credit24 piedāvā līdz pat 3000 EUR ar 2 gadu atmaksas termiņu. Iepazīsties ar piedāvājumu šeit ->.


Ko darīt, ja nav darba vieta, bet ir nepieciešams aizdevums?

Vēl viena iespēja, ir saņemt aizdevumu pret automašīnas ķīlu. Ne katram jaunietim ir auto, bet, ja, tomēr, ir, tad ir lieliska iespēja aizņemties. Kredīts pieejams līdz pat 90% no auto vērtības. Auto būs jāpārraksta aizdevēja kompānijai, bet tas paliks kredītņēmēja lietošana, tātad Tu varēsi ar to turpināt braukt.

Mogo piedāvā līdz pat 15 000 EUR ar 6 gadu ilgu atmaksas termiņu. Iepazīsties ar piedāvājumu šeit ->.
VitaCredit piedāvā līdz pat 20 000 EUR ar 5 gadu ilgu atmaksas termiņu. Iepazīsties ar piedāvājumu šeit ->.

Vai piedāvāt šādu aizdevumu ir pareizi?

18 gados cilvēks itkā ir pieaudzis, bet citi uzskata, ka vēl pieaudzis īpaši nav. Vai 18 gados ir izveidojusies pietiekoša atbildības sajūta, lai saņemtu kredītu? Citam ir, citam tā neizveidosies nekad, neatkarīgi no vecuma. Tāpēc pareizās atbildes nebūs, vai tas ir labi, vai slikti.

Diemžēl ātrie kredīti bez komisijas maksas vairs nav pieejami no 18 gadu vecuma. Ievērojot labo praksi, tika nolemts, ka šādus kredītus var piešķirt tikai no 20 gadiem, jo jaunieši pārāk bieži iekuļas parādos. Lielākā daļa aizdevēju kompāniju arī iestājās Latvijas Nebanku kredītdevēju asociācijā, līdz ar to ievēro šos labās prakses noteikumus.

Uzzini vairāk par kredītiem no 18 gadiem.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru