Ātrais kredīts Patēriņa kredīts Kredītu salīdzināšana Pieteikt kredītu

Tabula

bino
Aizņemies līdz 1000€ un atdod cik aizņēmies!
crediton
Patēriņa kredīts, līzings, pret ķīlu, hipotekārais u.c.
crediton
Kredītu brokeris, kas atradīs Tev izdevīgāko aizdevumu!
smscredit
Līdz 500€ ar 0% likmi kredītlīnija!
vivus
Patēriņa kredīts līdz 7000€, pārbaudīta vērtība!
Izvēlies savu ātro aizdevumu:
 
Summa (EUR): -
+
Uz cik dienām: -
+
 
 

otrdiena, 2011. gada 22. februāris

Kredīti ar sliktu kredītvēsturi

Vai iespējams saņemt kredītu, ja iepriekš ir negatīva kredītvēsture?
Jā, kredīts ir pieejams arī ar sliktu, sabojātu kredītvēsturi. Ja ir ķīla, tad aizdevums ir brīvi pieejams. Ja nav, tad kredītu būs saņemt daudz grūtāk, bet, pieteikties kredītam ir vērts mēģināt, jo dažkārt kredīts tiek arī apstiprināts pozitīvi. Ja nemēģināsi, tad neuzzināsi. Pieteikšanās kredītam parasti izmaksā tikai 1 centu, tātad nav ko zaudēt.

mogo Patēriņa kredīts ar sliktu kredītvēsturi pret Jūsu automobīļa ķīlu! Mogo piedāvā arī auto līzingu un kredītu gāzes iekārtas iegādāšanai. Pieteikties
vitacredit Aizdevums ar sliktu kredītvēsturi pret automašīnas ķīlu! Pieteikties

Saņemt kredītu, ja ir sabojāta kredītvēsture, ir ļoti grūti. Katrs kredītdevējs izvērtēs atsevišķi, vai aizdot vai nē. Ja iepriekšējais kredīts vēl nav atdots, cerības saņemt jaunu kredītu šādā gadījumā nav. Kad kredīts tiek atdots pilnībā, pēc kāda laika kredītdevēji tikai izvērtēs, vai kredītu izsniegt. Bieži vien tiem, kam ir slikta kredītvēsture, kredīts izmaksā dārgāk.

Aizņemies atbildīgi, nesabojā savu kredītvēsturi. Piemēram, ja ņem ātro kredītu internetā, tad ir pieejama lieliska informācija par ātrajiem kredītiem internetā. Problēmu gadījumā kredīta termiņu var pagarināt. Nekad neizvairies no kredīta devējiem, ja nespēj izpildīt nosacījumus. Runā ar aizdevēju. Sarunā atmaksas plānu. Nesabojā savu kredītvēsturi.

Vai uz ātrajiem kredītiem tiek pārbaudīta kredītvēsture? Internetā runā, ka nepārbaudot, jo 15 minūšu laikā to neesot iespējams izdarīt. Vai tā maz var būt? Ja ir pieredze kredītu ņemšanā šādā situācijā, lūdzu dalies pieredzē pievienojot komentāru.

2 komentāri :

  1. Kā tad... Pārbauda un redz uzreiz. I 15 min nepaiet. Atsaka un viss.

    AtbildētDzēst
  2. Paldies par komentāru. :) Protams, ir pieeja parādnieku reģistriem un mīts, ka tik ātri nevar pārbaudīt ir meli. Nesabojājiet savu kredītvēsturi.

    AtbildētDzēst