Ātrais kredīts Patēriņa kredīts Kredītu salīdzināšana Pieteikt kredītu

Tabula

bino
Aizņemies līdz 1000€ un atdod cik aizņēmies!
crediton
Patēriņa kredīts, līzings, pret ķīlu, hipotekārais u.c.
crediton
Kredītu brokeris, kas atradīs Tev izdevīgāko aizdevumu!
smscredit
Līdz 500€ ar 0% likmi kredītlīnija!
vivus
Patēriņa kredīts līdz 7000€, pārbaudīta vērtība!
Izvēlies savu ātro aizdevumu:
 
Summa (EUR): -
+
Uz cik dienām: -
+
 
 

ceturtdiena, 2011. gada 10. marts

Vai ātrie aizdevumi maksās dārgāk?

Lai varētu nodarboties ar kredītu izsniegšanu, ir nepieciešama licence, kura maksā 50 000Ls (71143.59 EUR), un katru gadu, lai atjaunotu to, ir nepieciešami 10 000Ls (14228.72 EUR). Vai šāda maksas uzlikšana nepadārdzinās ātros kredītus? Ar prieku varam paziņot, ka tomēr nē. Joprojām ir pieejami ātrie kredīti bez komisijas maksas līdz pat 300 EUR. Uzzini kur var saņemt šādu kredītu un kā licences nepieciešamība to ietekmē.

ondo Kredīts līdz 30 dienām līdz 300 EUR bez komisijas maksas! Pieteikties
ferratum Īstermiņa aizdevums līdz 45 dienu periodam bez procentiem. Pieteikties
latcredit Kredīts tiek izsniegts 10 - 15 min. laikā. Pieteikties
crediton Īstermiņa aizdevums internetā bez komisijas maksas. Pieteikties
vivus Populārākais ātrais kredīts - līdz 300 EUR bez komisijas maksas! Pieteikties

Mazajām ātro aizdevumu kompānijām ir šoks, par šādu lēmumu. Ja kredītu izsniegšanas apjomi nav lieli, tad šādu maksu kompānijas vienkārši nevarēs atļauties samaksāt un bankrotēs. Tika prognozēts, ka varētu no tirgus izstāties ap 95 procentu kredītdevēju, bet tirgū tomēr palika necerēti liels kredītuzņēmumu skaits. Līdz ar to konkurence strauji nesamazinājās. Līdz ar to vēl projām tiek piedāvāti kredīti bez procentu maksas.

Tas nozīmē, ka ātrie kredīti nepadārdzinājās.

Protams, tam ir arī labā puse. Ātro kredītu izsniegšanas joma tiks sakārtota. Kredītus ņemt būs drošāk. Lielās kompānijas, kas ieguldījušas lielu naudu nevarēs atļauties, kādu kredītu ņēmēju piešmaukt, jo tas var radīt lielus zaudējumus. Tirgū paliks lielāki un drošāki spēlētāji.

Lielās kompānijas šādus likumus atbalsta. Tas liek noprast, ka ilgtermiņā šādi likumi šīm kompānijām ir izdevīgi. Sākumā gan būs jāiemaksā liela nauda, bet, ja mazāk būs kredītdevēju kompānijas, jo lielāka iespēja, ka kredītņēmējs izvēlēsies tieši viņu pakalpojumus. Vairāku gadu laikā, tas varētu lielajām kopmānijām būt izdevīgi.

Vienīgi jācer, ka tas nepadārdzinās arī turpmāk ātros kredītus, lai ieguvēji būtu sabiedrība. Un vai ieguvēji būs valsts? Tiks zaudētas daudz darba vietas, kas sabiedrībai jau rada zaudējumus. Vai šādi nodokļi to atpelnīs?

Izmanto ātros kredītus jau tagad, pirmais ātrais kredīts internetā ir bez maksas. Reģistrējies un sūti SMS. Izvērtē, vai spēsi atmaksāt, aizņemies apdomīgi.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru