Ātrais kredīts Patēriņa kredīts Kredītu salīdzināšana Pieteikt kredītu

Tabula

bino
Aizņemies līdz 1000€ un atdod cik aizņēmies!
crediton
Patēriņa kredīts, līzings, pret ķīlu, hipotekārais u.c.
crediton
Kredītu brokeris, kas atradīs Tev izdevīgāko aizdevumu!
smscredit
Līdz 500€ ar 0% likmi kredītlīnija!
vivus
Patēriņa kredīts līdz 7000€, pārbaudīta vērtība!
Izvēlies savu ātro aizdevumu:
 
Summa (EUR): -
+
Uz cik dienām: -
+
 
 

ceturtdiena, 2011. gada 5. maijs

Kredīta brīvdienas

Kredīta brīvdienasKredīta brīvdienas ļauj atlikt kārtējos ikmēneša maksājumus uz vēlāku laiku. Kredītņēmējam ir lielas priekšrocības, ja šāds pakalpojums ir pieejams. Nav jāuztraucas par to, ka var saņemt soda procentus gadījumā, ja nespēs atmaksāt kādu no ikmēneša maksājumiem laikā. Ir pieejami ātrie aizdevumi internetā ar kredītbrīvdienām, kā arī citi aizdevumu veidi, kur jāmaksā ir tikai no 3. mēneša.
Izvēlies tādu aizdevumu, kur pieejamas kredītbrīvdienas. Esi drošs, ka neparedzēti izdevumu vai darba zaudējums neizjauks tavu spēju atmaksāt ikmēneša maksājumu par aizdevumu. Bet, ja izjauks, vienkārši paņem pārtraukumu savam kredītam.

Ja pašlaik vēl nevēlies uzsākt maksājumus, bet kredīts ir nepieciešams jau šobrīd, var izvēlēties tādu aizdevumu, kam atmaksa būs jāsāk veikt tikai pēc 3 mēnešiem. Ja vēlies aizņemties internetā droši, tad veiksmīgs variants ir:
vivus Saņem līdz 1500 EUR un 90 dienas nemaksā neko Pieteikties
bigbank Saņem līdz pat 10 000 EUR un sāc maksāt no 3. mēneša. Pieteikties
mogo Kredīts pret auto ķīlu. Pirmais maksājums tikai no 3. mēneša. Pieteikties

Šie aizdevumi ir piesakāmi internetā, ļoti ātri un vienkārši, un, kā jau iepriekš teikts, tiem pieejamas arī brīvdienas. Atvelc elpu, kad tas ir patiešām nepieciešams. Paņem savam kredītam pauzi.

Darba zaudējums vai kāds cits šķērslis var radīt satraukumu. Un vēl lielāks satraukums var rasties tad, ja šādā situācijā ir neatmaksāts kredīts ar tuvojošos atmaksas dienu. Neliec kredītam satricināt sevi, paņem pārtraukumu un uz kādu laiku aizmirsti par to. Īpaši laikā, kad jākoncentrējas uz jauna darba meklēšanu vai kādu citu ienākumu iegūšanu. Esi mierīgs arī neparedzētās situācijās ar ātro aizdevumu.

Aizņemies atbildīgi, izvērtē, vai spēsi atmaksāt laikā.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru