Ātrais kredīts Patēriņa kredīts Kredītu salīdzināšana Pieteikt kredītu

Tabula

bino
Aizņemies līdz 1000€ un atdod cik aizņēmies!
crediton
Patēriņa kredīts, līzings, pret ķīlu, hipotekārais u.c.
crediton
Kredītu brokeris, kas atradīs Tev izdevīgāko aizdevumu!
smscredit
Līdz 500€ ar 0% likmi kredītlīnija!
vivus
Patēriņa kredīts līdz 7000€, pārbaudīta vērtība!
Izvēlies savu ātro aizdevumu:
 
Summa (EUR): -
+
Uz cik dienām: -
+
 
 

otrdiena, 2011. gada 14. jūnijs

Naudas aizdevums

Naudas aizdevumsNaudas aizdevums jeb kredīts ir ātrs veids kā tikt pie naudas, pēc tam to atmaksājot. Parasti, jāatmaksā ir pamatsumma un procenti, bet mūsdienās ātrie aizdevumi ir pieejami arī bez procentu maksas. Ne vienmēr ir vēlme naudu kaut kam krāt, jo tas var aizņemt ilgu laika periodu, kā arī ir nepieciešama disciplīna, lai nauda iekrātos. Grūtāk ir netērēt, ja makā nauda ir, nekā, kad tās nav. Tieši tāpēc dzīves uzlabošanai un mērķu sasniegšanai jau tagad, ļoti noderēt var naudas aizdevums.
Pirms tiek ņemts naudas aizdevums ir jānoskaidro un jāizdomā dažas ļoti būtiskas lietas, kā arī jāatbild sev uz dažiem svarīgiem jautājumiem.

Kur ņemt kredītu?

Iepazīsties ar vairakiem piedāvātajiem kredītiem. Iespējams, ne visas kredītkompānijas gribēs naudu aizdot. Atrodi izdevīgāko naudas aizdevumu tieši Tavām vajadzībām. Nav iespējams pateikt kur aizņemties ir izdevīgāk un kur ne tik izdevīgi. Katrs klients ir individuāls. Viss atkarīgs no tā, cik nauda ir nepieciešama, cik ilgā laikā klients vēlas kredītu atmaksāt un vai uz tādiem nosacījumiem kredīts tiek piedāvāts. Kādi ir procenti šādam naudas aizdevumam. Kādi, ir soda procenti, gadījumā ja ir šaubas, par kredīta atmaksāšanu laikā. Bet šādā gadījumā ieteiktu vispār neaizņemties.

Ieteiktie naudas aizdevumi:
ondo Līdz 300 EUR bez komisijas maksas! Pieteikties
crediton Līdz 250 EUR bez procentiem - 0%! Pieteikties
crediton Līdz 300 EUR bez pārmaksas - 0%! Pieteikties
ferratum Līdz 250 EUR bez procentiem uz 45 dienām! Pieteikties
vivus Līdz 1500 EUR internetā 15 min. laikā! Pieteikties
credt24 Līdz 3000 EUR internetā 15 min. laikā! Pieteikties
bigbank Lielākais kredīts internetā - 10000 EUR bez ķīlas! Pieteikties
mogo Kredīts pret auto ķīlu! Pieteikties

Vai patiešām naudas aizdevums ir nepieciešams?

Izvērtē kārtīgi vai šādā veidā tiks uzlabota dzīves kvalitāte.


Vai kredītu spēsi laikā atmaksāt?

Atceries, ka kredīts ir laikā jāatmaksā. Nenokavē ieplānotos maksājumus, jo tādā veidā var saņemt arī soda procentus. Līdz ar to kredīta atmaksai būs jāiztērē vēl vairāk nauda, kā sākotnēji tika plānots. Līdz ar to nauda var nesniegt dzīves uzlabojumu, bet gan pasliktināt finansiālo stāvokli.


Cik liela naudas summa ir nepieciešama?

Izrēķini kārtīgi cik nauda ir nepieciešama. Varbūt esi ko aizmirsis ierēķināt. Varbūt var aizņemties mazāk. Naudas aizdevums būs jāatdod.


Cik liels atmaksas periods ir nepieciešams?

Aizdevuma atmaksas periodu ieteiktu izvēlēties tādu, lai nauda pēc ienākumu, tēriņu un kredīta atmaksas paliktu mazliet arī pāri. Dzīvē var sanākt visādas situācijas, neizvēlies pārāk īsu atmaksas periodu.
Dažreiz šķiet, ka varēs jau izvilkt ar mazu naudas summu, bet dzīvē pierādās, ka tomēr tik ļoti sevi ierobežot nav vērts. Izvēlies tādu atmaksas periodu, lai varētu arī turpmāk atļauties sev kādu izklaidi un iepriecināt gan sevi, gan blakus esošos. Garāks atmaksas termiņš varētu izmaksāt mazliet dārgāk, tieši tāpēc jāatrod ir vidusceļš.



Ja nepieciešams ir ātrais aizdevums, tad iepazīsties ar ātrais kredīts mājas lapā esošo informāciju. Tur tu atradīsi vairākus bezmaksas ātros kredītus. Kā arī ir pieejama informācija par kredītu bankā. Atrodi, kur ir Tev izdevīgākais naudas aizdevums un piepildi savus sapņus.Aizņemies atbildīgi, izvērtē vai naudas aizdevumu spēsi laikā atmaksāt.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru